فروش آنلاین فایل های لایه باز گرافیک و عکاسی شامل انواع وکتور,بک گراند,فون آتلیه,آلبوم عروس و کودک,بک دراپ و فایل های PNG دانلود مقاله,تحقیقو پروژه
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
کاشی کاری های متنوع اسلامی و ایرانی یه عالمه پترن گل گلی تنوع بی نظیری از نقوش متنوع کاشی کاری

اطلاعیه فروشگاه

در صورت داشتن هر سوالی قبل از خرید و یا بروز مشکل در فایل خریداری شده لطفا با شماره 09167194700 تماس بگیرید یا به همین شماره در پیامرسان سروش پیام دهید. ایمیل فروشگاه :psddownload@yahoo.com

پروزه تولید صنایع فراورده های لبنی

پروزه تولید صنایع فراورده های لبنی

153 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ

بخشی از تحقیق

فهرست :

عنوان                                                                                           صفحه

بخش اول: صنایع شیر                                                                   13

مقدمه                                                                               13

پوکی استخوان بیماری خاموش                                              13

  بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش                         19

کلیات درباره شرکت                                                            20

خلاصه فعالیت تعاونی                                                                    20

تاریخچه شرکت                                                                  21

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی                                              24

چارت سازمانی                                                                   25

بخش سوم: فرآیند تولید                                                                     26

آزمایشگاه                                                                         27

خطوط تولید                                                                       30     

مراحل پاستوریزاسیون شیر                                                  30

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه                                          31

مراحل ساخت کره پاستوریزه                                                46

خط تولید دوغ پاستوریزه                                                      47

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده                                       47

خط تولید کشک مایع                                                            48

مراحل تولید پنیر پیتزا                                                          50

خط تولید پنیر پیتزا                                                              50

مراحل تولید پنیر پیتزا تند                                                      51

خط تولید ماست خامه ای                                                      53

بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت                                            55       

انبار                                                                                 56

انبار های سرپوشیده                                                            56

انبار های باز                                                                      56

وظایف انباردار                                                                   56

انواع موجودی های انبار                                                       57

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی                        59

مدارک خرید                                                                      61

تحویل کالا به انبار                                                               61

تحویل دائم                                                                        62

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار                                  62

در خواست کالا و مواد از انبار                                                        63

تحویل وخروج کالا ازانبار                                                     64

کارتکس انبار                                                                     68

گزارش موجودی از انبار                                                      70     

اصول ایمنی و حفاظت انبار                                                   71

بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت                  74

مقدمه                                                                               75

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش                                     76

بازاریابی و تبلیغات                                                              76

 مزایای تبلیغات                                                                   78

وظایف مدیر بازاریابی و فروش                                              79

بخش ششم : دایره سرپرستی                                                         81

دایره سرپرستی                                                                  82

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم                         82

اصول مدیریت و سرپرستی                                                   83

واحد خرید مواد                                                                  85

خرید های داخلی                                                                 86

در خواست خرید مواد                                                                   86

سفارش کالا به فروشنده                                                       87

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده                                    89     

بخش هفتم : سیستم حسابداری                                              80

گردش حساب های صنعتی                                                    91

فهرست حساب های ترازنامه ای                                             92

فهرست  حساب های سود و زیانی                                          94

بهای تمام شده کالای فروخته شده                                          95

هزینه ها                                                                           96

سایر درآمدها                                                                    96

کسور درآمد                                                                      96

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه                                         97

مراحل ساخت محصولات                                                      98

کنترل مواد                                                                        105

کسر و اضافات مواد                                                            107

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه                                            108

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار                                              111

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه                                        111

کنترل هزینه های دستمزد                                                     114

حسابداری حقوق و دستمزد                                                  116

دستمزد اوقات تلف شده                                                       117

پاداش کارکنان                                                                   118

ذخیره دستمزد ایام مرخصی                                                 119

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه                        122

پرداخت مساعده                                                                 122

انحرافات حقوق و دستمزد                                                     123

کنترل سربار کارخانه                                                           124

برآورد هزینه های سربار.                                                     125

سربار واقعی کارخانه                                                          128

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه                           129

بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی                                            131

تعمیرات                                                                            132

نگهبانی                                                                             132

بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی                                         134

توصیه هایی برای موقیت سازمانی                                          135

IT چیست ؟                                                                       135

نقش IT در صنعت                                                              135

کاربرد  IT در R&D                                                               136

ضمائم                                                                                       137

منابع و ماخذ                                                                                       155

بخش اول :

مقدمه:

به نام خالق هستي كه شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را كامل گرداند.

اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از تركيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه اي از اسرار اين غذاي كامل را كشف و به جوامع ارائه مي دهند متاسفانه به دليل عدم آگاهي مصرف سرانه آن در ايران حدود نصف استانداردهاي مطلوب مي باشد.

پوكي استخوان –  بيماري خاموش :

زنان هشت برابر بيشتر از مردان دچار پوكي استخوان مي شوند:

به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوكي استخوان در موارد زير بيشتر است:

سن بيش از 50 سال، زن بودن، يائسگي، نخوردن يا كم خوردن لبنيات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقيم خورشيد، جثه كوچك،پوست روشن،ورزش نكردن،سيگار كشيدن، استفاده دراز مدت از داروهاي ضد انعقاد(كوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوكي استخوان در ميان خويشاوندان، استفاده از غذاهاي پر نمك،نوشيدن الكل و قهوه زياد و بعضي از اختلالات هورموني مانند پركاري تيروئيد و كم كاري غدد جنسي.

درپوكي استخوان ، استخوان ها به شدت شكننده مي شوند و ممكن است با ضربه هاي كوچك و حتي خود به خود بشكنند،كلسيم در اين ميان براي بازسازي و استحكام استخوان از اهميت ويژه اي برخوردار است. اگر كلسيم بدن كافي نباشد استخوان پوك و شكننده مي شود. پوكي استخوان علامتي ندارد. يك نكته بازدارنده در جهت اطلاع از اين بيماري اين است كه معمولا شخص بعد از شكستگي به وجود آن پي مي برد. در بعضي از افراد پوكي استخوان به صورت خميدگي ستون فقرات بروز مي كند. بهترين روش تشخيص پوكي استخوان سنجش تراكم استخواني (رانسيتو متري) است كه  با نظر پزشك صورت مي گيرد.

پوكي استخوان به راحتي قابل پيش گيري است : ورزش و فعاليت بدني، عدم مصرف سيگار، روزانه حداقل ده دقيقه در معرض نور خورشيد قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوي كلسيم به ويژه لبنيات از مهم ترين عوامل مؤثر در پيش گيري از اين بيماري پر هزينه است.

نياز به كلسيم در سنين مختلف متفاوت است. در نوجواني ، بارداري و دوران شيردهي اين نياز با خوردن 3 الي 4 ليوان شير و ماست در هر روز تامين            مي شود. از لحاظ ميزان كلسيم يك ليوان شير معادل يك ليوان ماست و برابر 45 الي 60 گرم پنير(اندازه دو قوطي كبريت) است. پژوهشگران به تازگي دريافته اند يك فنجان ماست 35 درصد بيشتر از يك فنجان شير كلسيم دارد.                   

  • شير مايع سفيد رنگي است كه در اثر دوشش حيوانات شيرده سالم به دست مي آيد. رنگ شير در حالت طبيعي سفيد كدر است كه در صورت بالا بودن چربي آن كمي زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربي يا افزودن آب به آن كمي به سمت آبي ميل مي كند، كه البته عوامل ديگري نظير نوع تغذيه ، فصل و... نيز تا حدي در اين امر مؤثر مي باشد. بو و طعم شير نيز در اثر تماس با ظروف كثيف يا تغذيه نا مناسب حيواني و يا فسادهاي ميكروبي و شيميايي مي تواند تغيير كند.

در ميان غذاهاي مختلف كه روزانه به مصرف انسان مي رسند  بدون شك شير مناسب ترين و متعادل ترين تركيب را دارا مي باشد و به همين دليل است كه معمولا شير را غذاي كامل مي نامند. شير هر يك از پستانداران بهترين غذا براي نوزاد همان پستاندار مي باشد و عملا نمي توان هيچ غذايي را جانشين آن قرار داد . بررسي ها نشان مي دهد كه طولاني ترين عمرها در اكثر كشورهايي ديده مي شود كه مقدار مصرف روزانه شير مردم آن زياد است. تركيب شير تحت تاثير عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذيه و ... تغيير مي كند ولي به طور متوسط مي توان ارقام زير را در خصوص تركيب شير ارائه نمود.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file30_1837247_5222.zip126.1k





طرح تولید انواع نان فانتزی و صنعتی

طرح تولید انواع نان فانتزی و صنعتی 19 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق طرح توجیهی وفنی مالی واقتصادی تولید انواع نان فانتزی و صنعتی خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول موضوع طرح            &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پروژه تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

پروژه تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس 50 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق فهرست مطالب شرح                                                 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پروژه تاسیس آموزشگاه اشپزی نازخاتون

پروژه تاسیس آموزشگاه اشپزی نازخاتون 23 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق فهرست مطالب عنوان                                               &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,100 تومان

پروژه کار آفرینی تولید نوشابه بدون گاز

پروژه کار آفرینی تولید نوشابه بدون گاز 22 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق فهرست عنوان                                                &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,200 تومان

طرح توجیهی پرورش میوه جات

طرح توجیهی پرورش میوه جات 16 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار خـلاصــه طــرح موضوع طرح :   باغداري و  پرورش ميوه ( گردو ، شليل و هلو ) و محصولات زير درختي (‌يونجه )   ظرفيت : پانزده هكتار   محل اجراي طرح : قابل اجرا دركليه مناطق كشور   سرمايه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

طرح توجیهی پرورش ماهی

طرح توجیهی پرورش ماهی 19 صفحه word | قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از تحقیق سرمايه گذاري الف)ساختمان –زمين –تاسيسات 1-زمين 000/100 متر مربع برابر 10 هكتار در منطقه مجاز كشاورزي قيمت هر متر مربع 000/25 ريال جمعا به مبلغ 000/000/500/2 ريال (دو ميليارد و پانصدميليون ريال) 2-زير بنا به ميزان 1200 متر مربع هر متر مربع 000/500/1 ريال جمعا 000/000/800/1 ريال 3- تاسيسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

مجموعه 115 بک گراند آتلیه ای بسیار زیبا و با کیفیت با موضوع باغ و جنگل

مجموعه 115 بک گراند آتلیه ای بسیار زیبا و با کیفیت با موضوع باغ و جنگل  دانلود مجموعه بک گراندهای آتلیه ای فانتزی و رویایی بسیار زیبا با کیفیت عالی 2500*1946 - 5686*4500 پیکسل |300 پیکسل بر اینچ|938 مگابایت | 115 JPEG این مجموعه شامل 115 بک گراند بسیار زیبا با موضوع جنگل و باغ،رودخانه،پل،آهو،پرنده،سنجاپ،پروانه،جاده و ... با کیفیت عالی میباشد. برای دیدن پیشنمایش تمام 115 بک گراند کلیک کنید برای دیدن پیشنمایش بک گراند های آتلیه،بعد از دانلود ابتدا فایل را از ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 49,900 تومان

دانلود مجموعه بیش از 300 طرح گل گلی

دانلود مجموعه بیش از 300 طرح گل گلی دانلود مجموعه ی 228 فایل لایه باز وکتور با طرح های متنوع و زیبای گل گلی-خال خالی- راه راه و چهارخانه  فرمت این فایل ها EPS و AI میباشد و قابل بزرگنمایی تا اندازه ی دلخواه بدون افت کیفیت اند. این مجموعه شامل بیش از 300 نقش زیبای گل گلی -توپ توپی- راه راه و چهارخانه در طرح های متنوع میباشد.از این وکتورها میتوانید در طراحی کاشی،پارچه،زیور آلات،دکوراسیون،کاغذ کادو و ... استفاده کنید. پیشنمایش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 29,900 تومان

دانلود مجموعه بیش از 150 نقش هندسی،گلیم،گره چینی،کاشی و کتیبه ی ایرانی-اسلامی

دانلود مجموعه بیش از 150 نقش هندسی،گلیم،گره چینی،کاشی و کتیبه ی ایرانی-اسلامی دانلود مجموعه ی 111 وکتور نقوش سنتی،هندسی،گره چینی،کتیبه،کاشی کاری و گلیم ایرانی-اسلامی با طرح های بسیار زیبا و کاربردی  فرمت این فایل ها EPS میباشد و قابل بزرگنمایی تا اندازه ی دلخواه بدون افت کیفیت اند. این مجموعه شامل بیش از 150 نقش متنوع سنتی،ایرانی،اسلامی و هندسی میباشد.از این وکتورها میتوانید در طراحی کاشی،پارچه،زیور آلات،دکوراسیون،کاغذ کادو و ... استفاده کنید. برای اجرای فای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 25,000 تومان

دانلود مجموعه 1700 پترن زیبا و کاربردی

دانلود مجموعه 1700 پترن زیبا و کاربردی دانلود مجموعه ی 185 وکتور پترن متنوع و بسیار زیبا و کاربردی شامل بیش از 1700 طرح پترن. فرمت این فایل ها EPS و AI میباشد و قابل بزرگنمایی تا اندازه ی دلخواه بدون افت کیفیت اند. این مجموعه شامل صدها نقش متنوع گلدار،چهارخانه،کودکانه،راه راه،خال خالی،دکوراتیو،کاغذ دیواری،عاشقانه و ... میباشد.از این وکتورها میتوانید در طراحی کاغذ کادو،پارچه،زیور آلات،کاشی،کاغذ دیواری و ... استفاده کنید. تصویر تمام ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 22,700 تومان
پرفروش ترین محصولات