فروش آنلاین فایل های لایه باز گرافیک و عکاسی شامل انواع وکتور,بک گراند,فون آتلیه,آلبوم عروس و کودک,بک دراپ و فایل های PNG دانلود مقاله,تحقیقو پروژه
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
کاشی کاری های متنوع اسلامی و ایرانی یه عالمه پترن گل گلی تنوع بی نظیری از نقوش متنوع کاشی کاری

اطلاعیه فروشگاه

در صورت داشتن هر سوالی قبل از خرید و یا بروز مشکل در فایل خریداری شده لطفا با شماره 09167194700 تماس بگیرید یا به همین شماره در پیامرسان سروش پیام دهید. ایمیل فروشگاه :psddownload@yahoo.com

تحقیق در مورد سکته مغزی

تحقیق در مورد سکته مغزی

66 صفحه word |فونت tahoma سايز 14| قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ
بخشي از تحقيق

علل ايجاد‌کننده سکته مغزي عبارتند از:

سن بالا؛ بزرگ‌ترين عامل خطر براي سکته مغزي سن بالاست. همان طور که مي‌دانيد بيش‌تر افراد پير مبتلا به سکته مغزي مي‌شوند.

علاوه بر عامل سن، تعدادي از بيماري‌ها نيز مي‌توانند خطر سکته را افزايش دهند. در بيش‌تر بيماران دچار سکته مغزي، يک يا چند تا از اين بيماري ها وجود دارد. مهم‌ترين آنها عبارتند از:

ديابت کنترل نشده، ضايعه دريچه‌اي قلب، بيماري‌هاي دريچه‌اي قلب به خصوص در جوانان که از مهم‌ترين علل بروز سکته‌هاي مغزي است.

معمولاً علل شايع سکته‌هاي مغزي در ايران فشار خون بالا، چربي بالا، ديابت، چاقي و کشيدن سيگار مي‌باشد.

*به هنگام بروز سکته‌هاي مغزي، شخص دچار چه علامتي مي‌شود و در اين حالت اطرافيان بيمار چه کارهايي را بايد انجام بدهند؟

در هنگام سکته‌مغزي ممکن است بيمار اختلال در صحبت کردن پيدا کند، صورت او کج شود، در راه رفتن نيمه بدن خود را بکشد يا فلج کامل پيدا کند يا به اغما برود. اختلال ناگهاني در بينايي يک يا هر دو چشم، عدم تعادل و سرگيجه، تهوع و استفراغ، از دست رفتن هوشياري از ساير علايم است. وظيفه اطرافيان، بردن بيمار نزد متخصص مغز و اعصاب يا رساندن او به اورژانس بيمارستان مي‌باشد. لازم به ذکر است که علايم ذکر شده مخصوص سکته نيست و مي‌تواند در بيماري‌هاي ديگر هم ايجاد شود. ولي وقتي علت آن سکته باشد، به طور ناگهاني و سريع ايجاد مي‌شود. بايد اين باور غلط که بيمار سکته‌اي را نبايد حرکت داد از ميان برود.

 

*عوامل مهم ايجاد‌کننده سکته مغزي کدام است يا اين عوامل قابل درمان‌ هستند؟

براي پيش‌گيري از سکته مغزي بايد از عوامل ايجاد‌کننده آن پرهيز نمود؛ مثل سيگار، رژيم پرچربي، ديابت، رژيم پر نمک و در افراد داراي فشارخون بالا، کنترل فشار و کنترل ديابت ضروري است. بهتر است اين بيماران روزي يک عدد قرص آسپرين جهت پيش‌گيري استفاده کنند.

*چگونه مي‌توان از بروز سکته مغزي پيش‌گيري کرد؟

پيش‌گيري از سکته مغزي به طرق مختلفي امکان‌پذير است. يکي از اين راه‌ها مي‌تواند مصرف روزي يک عدد قرص آسپرين باشد. مهم‌ترين اقدام‌ لازم براي پيش‌گيري از بروز سکته مغزي حذف يا کاهش عوامل خطر و زمينه‌ساز بيماري است. رژيم غذايي مناسب، کنترل و درمان بيماري‌هاي قلبي و ترک سيگار از مهم‌ترين کارها براي پيش‌گيري از سکته مغزي هستند.

بهتر است بيماران دچار سکته مغزي، روزي يک عدد قرص آسپرين جهت پيش‌گيري استفاده کنند.

 *از چه روش‌هايي براي درمان عوارض سکته مغزي استفاده مي‌شود؟ فيزيوتراپي چقدر تأثير دارد؟

براي درمان عوارض سکته مغزي بايد از پزشک متخصص مغز و اعصاب کمک گرفت و فيزيوتراپي مي‌تواند نقش عمده‌اي در راه‌اندازي بيمار داشته باشد. درمان‌هايي که در مرحله حاد انجام مي‌شود، بيش‌تر متوجه کاهش قدرت انعقاد خون (در مواردي که سکته به علت بسته شدن رگ باشد)، کاهش ورم مغز، کنترل فشارخون و قندخون و علايم حياتي بيمار است. اخيراً داروي جديدي يافت شده که در صورتي که بيمار قبل از 3ساعت از شروع علايم به بيمارستان برسد ممکن است با اين دارو بتوان لخته‌اي که رگ را مسدود کرده است حل نمود و علايم را به‌طور کامل از بين برد. البته اين روش هنوز امتحان خود را پس نداده است. پس از اين که بيمار وضعيت ثابتي پيدا کرد، فيزيوتراپي معمولاً شروع مي‌شود. انجام فيزيوتراپي خصوصاً در ماه اول پس از سکته مغزي بسيار مهم است.

غذاهاي موثر در پيشگيري از سكته مغزي

"سكته مغزي" بيانگر وارد شدن آسيب به بخشي از مغز است، اين آسيب زماني ايجاد مي شود كه جريان خون در مغز مختل شده و يا در اثر پارگي ديواره رگ هاي خوني، جريان خون به بيرون انتشار پيدا كند. در اين حالت اكسيژن و مواد غذايي ضروري به مغز نمي رسد.

سكته مغزي سومين علت مرگ در بسياري از كشورهاي غربي است و با افزايش سن، شيوع آن نيز افزايش مي يابد. عوامل اصلي آن شامل فشار خون بالا، ديابت ، افزايش چربي هاي خون، بيماري سرخرگ كرونر قلبي، نارسايي قلبي، بزرگ شدن بطن چپ قلب، مصرف سيگار، چاقي، استفاده از قرص هاي ضد بارداري استروژن دار و بالا بودن غلظت خون است.

سكته مغزي، اغلب با فشار خون بالا يا تغييرات نامنظم فشار خون همراه است.

علايمي كه در طي چند روز قبل از بروز سكته ديده مي شوند شامل سردرد، خواب آلودگي، سرگيجه و اختلال در بينايي است. گاهي اوقات اين علايم به مرور و در طي چند هفته بروز مي كنند. از عوارض سكته مغزي، فلج قسمتي يا تمام يك طرف بدن است. بسياري از افراد دچار انواع فلج، مشكلات تكلمي، اختلال حافظه و فراموشي و يا عدم كنترل ادرار و... مي شوند. بنابراين تمامي بيماران نياز به درمان خواهند داشت.

استفاده از داروهاي ضد انعقاد خون (مثل آسپيرين)، كاهش فشار خون از طريق دارو، تغيير شيوه زندگي و رژيم غذايي و داشتن فعاليت ورزشي سبب كاهش خطر بروز سكته مي شود. " نمك " عامل مهمي در بروز سكته است. شواهد اپيدميولوژيك ارتباط بين دريافت كم پتاسيم را با بروز سكته مغزي نشان مي دهند.

 

چه غذاهايي در پيشگيري از سكته مغزي مفيد هستند؟

گر چه هنوز دلايل محكمي درباره تاثير رژيم غذايي در بروز سكته مغزي وجود ندارد ، ولي بسياري از پزشكان معتقدند كه رژيم درماني سبب كاهش فشار خون و به دنبال آن كاهش خطر بروز سكته مغزي مي شود. در حضور راديكال هاي آزاد، رگ هاي مغزي سريع تر دچار ضايعه مي شوند، بنابراين افزايش مصرف روزانه مواد آنتي اكسيداني لازم است.

- ميوه و سبزيجات و همچنين آب آنها، غني از ويتامين هاي آنتي اكسيدان، پتاسيم و تركيبات گياهي مفيد هستند و در مقابل، مقدار كمي سديم دارند و بايد به ميزان حداقل 5 واحد در روز مصرف شوند.

تحقيقات در كشور انگلستان نشان داده است دريافت ميزان بالاي ميوه و سبزيجات با كاهش ميزان سكته مغزي همراه بوده است. مطالعه اي نيز در بلژيك نشان داد بيماراني كه سبزيجات سرشار از بتاكاروتن ( پيش نياز ويتامينA) را به مقدار فراوان مصرف كرده و داراي سطوح بالاي ويتامين A در خون بوده اند، پس از بروز سكته سريع تر بهبود يافتند. تحقيقي نيز در كشور آمريكا به نقش حفاظتي ويتامين E در برابر سكته و افزايش دريافت آن اشاره كرده است. روغن سويا، ذرت، آفتابگردان، پنبه دانه، كانولا و سبزيجات داراي برگ سبز سرشار از ويتامين E هستند.

- حبوبات، آجيل و مغزها، دانه هاي خوراكي و ساير پروتئين هاي گياهي، بايد بيشتر از پروتئين هاي حيواني در برنامه غذايي روزانه مصرف شوند. مطالعات نشان داده ميزان سكته مغزي در ميان افراد گياهخوار بسيار كمتر از مصرف كنندگان گوشت قرمز است.

- ماهي هاي روغني خصوصاً قزل آلا و قباد سبب بهبود جريان خون مي شوند. مصرف حداقل دو بار در هفته از اين ماهي ها از سكته مغزي پيشگيري مي كند.

- نان، برنج، ماكاروني، سيب زميني و غلات صبحانه (مثل برشتوك) مقدار كمي چربي دارند ولي سرشار از نوعي انرژي هستند كه تدريجاً آزاد مي شود و بدين ترتيب به افراد كمك مي كند تا مدت طولاني تري احساس سيري كنند.

- مغزها، دانه هاي خوراكي و روغن كتان حاوي نوعي اسيد چرب ضروري به نام لينولئيك اسيد هستند. در طي مطالعه اي كه محققان فنلاندي انجام داده بودند، مشاهده شد مردان ميانسالي كه دچار سكته شده بودند، در مقايسه با ساير افراد، سطوح پايين تري از اين اسيد چرب ضروري را داشتند.

- مصرف مواد غذايي غني از سلنيوم ( مثل ماهي، جوانه گندم و تخم آفتابگردان ) براي پيشگيري از سكته مغزي توصيه مي شود. دريافت پايين اين ماده معدني با افزايش خطر سكته مغزي ارتباط دارد.

از چه غذاهايي بايد پرهيز كرد؟

- براي كاهش فشار خون، بايد از مصرف غذاهاي شور پرهيز كرد.

- لازم است مصرف غذاهاي كنسرو شده و آماده، كنسرو سبزيجات در آب نمك، فرآورده هاي گوشتي و غذاهاي دودي محدود شود.

چند نكته مهم :

- براي پيشگيري از بروز مجدد سكته مغزي، منابع غذايي حاوي آلفا- لينولنيك اسيد( نوعي اسيد چرب ضروري از خانواده امگا-3) از قبيل گردو، سويا و روغن كانولا مفيد هستند.

- مصرف الكل، خطر سكته مغزي را در افراد الكلي در مقايسه با غير الكلي ها چندين برابر افزايش مي دهد.

- به سيگاري ها توصيه مي شود به ترك آن مبادرت ورزند.

سکته‌ي مغزي؛ عامل مصيبت ماندگار

اگر چه با افزايش سن ،احتمال بروز سکته‌ي مغزي بيشتر مي‌شود، ولي با انتخاب روش زندگي متعادل و تغذيه‌ي مناسب، احتمال بروز سکته‌ي مغزي، نادرتر يا شدت صدمات وارد شده‌ي ناشي از اين عارضه کمتر مي‌شود. همان‌طوري که مصرف ميوه و سبزي‌ در کاهش خطر لخته شدن خون و حمله‌هاي قلبي تأثيرگذار است، به‌همين منوال نيز بهره‌مند شدن از اين نعمت‌هاي حيات بخش خداوند در وعده‌هاي غذايي روزانه و کاهش مصرف نمک ، چربي‌هاي اشباع شده‌ و حيواني، قند‌هاي ساده و عدم مصرف الکل، خطر سکته‌ي مغزي را از شما دور مي‌کند.

مصرف مواد غذايي حاوي پتاسيم بالا به‌خصوص در افرادي که بالاي 50 سال سن دارند، بروز سکته‌ي مغزي را 40 درصد تقليل و فشار خون آن‌ها را کاهش مي‌‌دهد.

- هويج، اسفناج و سيب‌زميني: مصرف هويج خام يا پخته به‌ مقدار 5 بار يا بيشتر در هفته، (به تعداد 5/1عدد)، يا سه چهارم ليوان پوره‌ي سيب‌زميني يا سه ليوان اسفناج پخته در روز، حداقل45-35 درصد خطر حمله‌ي قلبي را کاهش مي‌دهد. گرچه عده‌اي از پژوهشگران وجود بتاکاروتن و ويتامينC موجود در سبزيجات سبز، زرد و رنگي را دليل اين موضوع مي‌دانند، ولي گروه ديگري از محققان عقيده دارند، مصرف مواد غذايي حاوي پتاسيم بالا به‌خصوص در افرادي که بالاي 50 سال سن دارند، بروز سکته‌ي مغزي را 40 درصد تقليل و فشار خون آن‌ها را کاهش مي‌‌دهد.

در بررسي‌هاي به‌عمل آمده بر روي موش‌هاي آزمايشگاهي که از جيره‌ي غذايي حاوي پتاسيم بيشتري نسبت به‌ گروه‌هاي مشابه استفاده کرده بودند، نه تنها دچار خونريزي مغزي دچار نشدند، بلکه مصرف پتاسيم اضافي عامل ايجاد قابليت انعطاف در ديواره‌ي رگ‌هاي اين گروه شده بود که در برابر خطر افزايش فشار خون بالا، مصونيت يافته بودند.

منابع غذايي حاوي پتاسيم عبارتند از : موز، کشمش، زردآلو، پرتقال، طالبي، سيب زميني، آب پرتقال تازه، کلم بروکلي، اسفناج، هويج، کدوحلوايي ، قارچ، خرماي خشک، هندوانه، آلو، نخود، عدس، لوبيا، بادام زميني، بادام، شير ، ماست، گوشت کم چرب، ماهي، مرغ و بوقلمون.

 

- ماهي‌هاي پرچرب: اسيد چرب اُمگا-3 که در ماهي‌هاي پرچرب وجود دارد، به عنوان يک ماده‌ي ضد انعقاد خون عمل کرده و با جلوگيري و کاهش احتمال تشکيل لخته، از انسداد عروق مغزي جلوگيري مي‌کند.

- چاي و چاي سبز: با نوشيدن چاي سياه و سبز، بدون قند و شکر، خطر حمله‌هاي مغزي نيز همانند سکته‌ي قلبي از شما دور مي شود و علت آن وجود فلاوونوئيدها و ساير آنتي اکسيدان‌ هاي موجود در چاي است.

مصرف خودسرانه و بيش از نياز مکمل‌ آهن، امکان تخريب سرخرگ ها و انسداد سرخرگ ‌هاي گردن را به خصوص در مردان، تسريع مي‌کند.

- نمک: نمک يکي از مواد مغذي لازم است؛ ولي در صورت مصرف زياد، حتي اگر به افزايش فشار خون بالا منجر نشود، اثر مخربي بر بافت مغز دارد و احتمال سکته‌ي مغزي را افزايش مي‌دهد.

- آهن: آهن اگر چه يکي از املاح بسيار لازم جهت خون‌سازي و جلوگيري از کم‌خوني ناشي از فقر آهن مي‌باشد، ولي مصرف خودسرانه و بيش از نياز مکمل‌ آهن، امکان تخريب شريان‌ها را سرعت بخشيده و احتمال انسداد شريان‌هاي گردن (کاروتيد ياCAROTID ) را تسريع مي‌کند. تأکيد مي‌شود که ذخيره‌ي زياد آهن دريافتي در بدن، به‌عنوان يکي از مهمترين عوامل براي بيماري شريان‌هاي کاروتيد به‌خصوص در مردان تلقي مي‌شود.

 

 

 

 

 

مقدار پتاسيم در 100گرم ماده غذايي:

پتاسيم به ميلي‌گرم

ماده غذايي

635- 410

اسفناج

835

عدس

940

نخود

1340

لوبياي سفيد

1870

آرد سوياي کامل

150- 110

آلبالو، گلابي، سيب، ليمو و توت‌فرنگي

200- 150

آناناس، پرتقال، گريپ‌فروت، انبه و انگور

250- 200

نارنگي، آلو و گوجه‌سبز

395

موز

650

خرماي خشک

850- 825

آلوي‌خشک و انجيرخشک

1350

برگه‌ي هلو و آلو

550

گردو

640

فندق

835

بادام

725

مغزتخم آفتابگردان

175- 100

نان سفيد و ماکاروني

330- 200

نان با دانه‌ي گندم

500- 380

گندم يا جو(به صورت دانه‌ي کامل)

835

جوانه‌ي گندم

1390

سبوس گندم

350- 280

انواع گوشت

475- 400

شکلات تلخ

 

توصيه‌‌هاي مفيد براي پيشگيري از لخته شدن خون

 

 

به‌‌ وجود آمدن لخته در سيستم گردش خون از عوامل عمده‌ي سکته‌هاي قلبي و مغزي است. عوامل مهم تأثيرگذار در ايجاد لخته عبارت‌اند از:

الف) استعداد و گرايش پلاکت‌هاي خون در جهت ايجاد لخته و غلظت بالاي آن‌ها. (پلاکت‌هاي خون، سلول‌هاي کوچک و ريز‌نقشي هستند که با انباشتگي و چسبيدن به يکديگر يا به ديواره‌ي رگ‌هاي بدن، زمينه‌ساز بوجود آمدن لخته مي‌شوند).

ب) فيبرينوژن که از جنس پروتئين‌ها است و به‌عنوان سنگ بناي لخته‌هاي ايجاد شده، نقش آفريني کرده و افزايش مقدار آن در جريان خون ،شاخصي در احتمال بروز لخته به‌حساب آورده مي‌شود.

ج) سيستم فيبرنوليتيک: وظيفه‌ي عمده‌ي اين سيستم، شکستن و حل کردن لخته‌هاي به ‌وجود آمده در شرايط مختلف است، تا از بروز ترومبوفيلبيت در اندام‌ها يا خطر سکته‌هاي احتمالي ناشي از لخته شدن، در شريان‌هاي‌خون ‌رسان مغز و قلب جلوگيري کند.

همراه با يک برنامه غذايي مناسب ، روزانه حداقل 5/2 ليتر مايعات به‌صورت شير و لبنيات کم‌چرب، آب، چاي، آب‌ميوه‌هاي طبيعي و سبزي‌هاي مورد علاقه‌ي خود را مصرف کنيد.

به‌طور قطع نقش و اثر مواد ‌غذايي مختلف نيز به ‌صورت بازدارنده يا مساعد کننده در فرآيند لخته شدن خون مهم شناخته شده‌اند. از شما ياران همراه و دوستان علاقمند درخواست مي‌شود به توصيه‌هاي زير توجه فرموده و علاج واقعه را قبل از وقوع، به‌عمل آوريد.

1-از کاهش آب بدن جلوگيري کنيد ؛ به‌خصوص تحت تأثير تعريق در اثر افزايش درجه‌ي حرارت محيط يا تب، اسهال، استفراغ ، مصرف بي‌رويه‌ي داروهاي مُدر( ادرار آور) يا در طي مسافرت‌هاي طولاني مدت با هواپيما. براي تامين و تضمين سلامتي خود در طي روز، به‌مقدار فراوان از آب و مايعات مختلف استفاده کنيد، به‌خصوص صبح‌ها نوشيدن 2-1 ليوان آب به طور ناشتا بسيار تأثيرگذار است و در فاصله‌ي وعده‌هاي غذايي حتي بدون احساس تشنگي با نوشيدن چند ليوان آب به شادابي و سلامتي خود کمک کنيد.

2- کاهش تدريجي اضافه وزن؛ طوري که :

- از دست دادن وزن در هفته حداکثر از 750 گرم تجاوز نکند؛

- هنگام اجراي رژيم لاغري، تحت هيچ شرايطي براي رسيدن سريع به‌ وزن مطلوب، هيچ ‌يک از گروه‌هاي غذايي را حذف نکنيد؛

- به موازات بهره‌گيري از رژيم‌هاي متناسب، متنوع و غني از مواد مغذي و حياتي، به تامين آب و مايعات بدن نيز توجه نموده و حداقل 5/2 ليتر مايعات به‌صورت شير و لبنيات کم‌چرب، آب، چاي، آب‌ميوه‌هاي طبيعي و سبزي‌هاي مورد علاقه‌ي خود را استفاده کنيد.

* توجه: افرادي که دچار بيماري قند هستند، در برنامه‌ي غذايي روزانه‌ي خود ترتيبي اتخاذ کنند که به افت شديد قندخون (هيپوگليسمي) و يا کتواسيدوز مبتلا نشوند. مشاوره با يک متخصص تغذيه يا پزشک متخصص در اين مورد، راه‌گشا مي‌باشد و سلامتي و طول عمر شما را تضمين و تامين مي‌کند.

3- اقدام به ‌موقع و حساب شده، در جهت کاهش چربي‌هاي خون، کلسترول و تري گليسيريد بسيار اهميت دارد.

 

4- استفاده از غذاهاي کم چرب و کم کلسترول، ‌طوريکه دريافت اسيدهاي چرب اشباع زير7 درصد بوده و مصرف روغن جامد، روغن نارگيل و چربي‌هاي حيواني غير از ماهي، حذف يا بسيار محدود شود و مقدار کل چربي تعيين شده را نيز به‌طور متناسبي در وعده‌هاي خود غذايي تقسيم کنيد.

5- محدود کردن پروتئين به 8/0 گرم براي هر کيلوگرم وزن بدن در روز و کاهش مصرف پروتئين‌هايي که منشا حيواني دارد، به خصوص گوشت‌ قرمز. همچنين عدم استفاده يا مصرف خيلي کم منابع غذايي حاوي اسيد آراشيدونيک فراوان مثل دل، قلوه، مغز و پيه ‌گاو و گوسفند.

6- استفاده‌ي بيشتر از مواد غذايي که منشا گياهي دارد، به‌ويژه انواع سبزي و ميوه‌ ها؛ ‌طوري که از طريق مصرف آن‌ها بيش از 20گرم فيبر به ازاي هر 1000 کيلو کالري دريافتي وارد دستگاه گوارش شما شود. بدين ترتيب نه تنها از بروز يبوست مي‌شود، بلکه جذب متعادل موادقندي و چربي‌ها و نيز خنثي‌سازي مواد سرطان ‌زا، توسط فيبر مصرفي صورت مي گيرد. (درصورت استفاده از سبوس گندم جهت افزايش مقدار فيبر دريافتي، بايد در طي روي آب زيادي بنوشيد، زيرا درغير اين صورت خود اين فيبر، باعث يبوست مي‌شود).

براي کاهش لخته شدن خون از روغن جامد، روغن نارگيل ، چربي‌هاي حيواني، گوشت قرمز، دل، قلوه، مغز ، پيه ‌گاو و گوسفند به مقدار خيلي کم مصرف کنيد و به جاي آن از لبنيات کم چرب، ماهي، سبزي و ميوه ي فروان استفاده کنيد.

7- استفاده از برنامه غذايي حاوي شير و لبنيات کم چرب، ماهي ، ميوه و سبزي فراوان، کاهش مصرف مواد غذايي شيرين، اقدامي در جهت دستيابي به ‌نشاط و شادابي شما تلقي خواهد شد.

8- استفاده‌ي بيشتر از منابع غذايي حاوي اسيدهاي چرب اُمگا-3 مثل شاه‌ماهي،ماهي تن، ماهي‌آزاد، خال مخالي و ساردين ، همراه با محدود کردن مقدار مصرف چربي در برنامه‌ي غذايي روزانه.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file112_1911539_4957.zip379.6k





دانلود مجموعه بیش از 300 طرح گل گلی

دانلود مجموعه بیش از 300 طرح گل گلی دانلود مجموعه ی 228 فایل لایه باز وکتور با طرح های متنوع و زیبای گل گلی-خال خالی- راه راه و چهارخانه  فرمت این فایل ها EPS و AI میباشد و قابل بزرگنمایی تا اندازه ی دلخواه بدون افت کیفیت اند. این مجموعه شامل بیش از 300 نقش زیبای گل گلی -توپ توپی- راه راه و چهارخانه در طرح های متنوع میباشد.از این وکتورها میتوانید در طراحی کاشی،پارچه،زیور آلات،دکوراسیون،کاغذ کادو و ... استفاده کنید. پیشنمایش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 29,900 تومان

دانلود مجموعه بیش از 150 نقش هندسی،گلیم،گره چینی،کاشی و کتیبه ی ایرانی-اسلامی

دانلود مجموعه بیش از 150 نقش هندسی،گلیم،گره چینی،کاشی و کتیبه ی ایرانی-اسلامی دانلود مجموعه ی 111 وکتور نقوش سنتی،هندسی،گره چینی،کتیبه،کاشی کاری و گلیم ایرانی-اسلامی با طرح های بسیار زیبا و کاربردی  فرمت این فایل ها EPS میباشد و قابل بزرگنمایی تا اندازه ی دلخواه بدون افت کیفیت اند. این مجموعه شامل بیش از 150 نقش متنوع سنتی،ایرانی،اسلامی و هندسی میباشد.از این وکتورها میتوانید در طراحی کاشی،پارچه،زیور آلات،دکوراسیون،کاغذ کادو و ... استفاده کنید. برای اجرای فای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 25,000 تومان

دانلود مجموعه 1700 پترن زیبا و کاربردی

دانلود مجموعه 1700 پترن زیبا و کاربردی دانلود مجموعه ی 185 وکتور پترن متنوع و بسیار زیبا و کاربردی شامل بیش از 1700 طرح پترن. فرمت این فایل ها EPS و AI میباشد و قابل بزرگنمایی تا اندازه ی دلخواه بدون افت کیفیت اند. این مجموعه شامل صدها نقش متنوع گلدار،چهارخانه،کودکانه،راه راه،خال خالی،دکوراتیو،کاغذ دیواری،عاشقانه و ... میباشد.از این وکتورها میتوانید در طراحی کاغذ کادو،پارچه،زیور آلات،کاشی،کاغذ دیواری و ... استفاده کنید. تصویر تمام ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 22,700 تومان
پرفروش ترین محصولات